divendres, 13 de maig del 2016

Projecte sobre els fenòmens naturals


Hola! Som la classe de 4t A.
Durant el tercer trimestre, a l’àrea de medi, hem fet una votació dels temes que volíem estudiar per al projecte. Va sortir el tema dels fenòmens naturals. Per parelles vàrem elaborar una definició del que és un fenomen natural. Hem fet grups de 3 alumnes per cercar informació sobre diferents fenòmens naturals: inundacions, huracans, volcans, aurores boreals, tsunamis, rius de colors, arc de Sant Martí, posta de sol, eclipses, terratrèmols, pluja de meteorits, ciclons, tempesta d’arena, raig verd, cap de fibló, tempestes elèctriques, tornats, icebergs de colors, ...

N’Óscar, n’Ovi, na Claudia, na Sarah P., n’Hugo, na Miriam, n’Oriol, na Marina P., na Salma, na Sara M. i n’Àngela han dut informació del que hem d’estudiar: llibres, revistes, pel·lícula, fotografies, etc. I hem muntat una petita exposició a la classe.



Amb la informació que trobem, anirem contestant unes preguntes:  nom de fenomen natural, definició, com i perquè es forma, on es forma?, si es pot mesurar i com?, es pot preveure i com?, informació extra. També cercarem fotografies per afegir.
Després haurem de cercar un vídeo per a cada fenomen natural.
Finalment, haurem d’explicar a la resta de la classe els fenòmens que ha estudiat cada grup, amb un mural fet prèviament.