divendres, 30 de setembre del 2016

BENVINGUTS AL CURS 2016/17


Hola a tots! Som el grup de 3r A i som un total de 29 fillets i filletes. Aquest any tenim moltes novetats: mestres i companys de classe nous, la nostra classe està situada al segon pis, etc. Ja ens hem fet gran i aquest any deixam els llibres a casa i cada dia portem només el material necessari!!

Esteim molt contents de tornar a l’escola. Aquest curs esperam aprendre moltes coses noves i fer alguna excursió per conéixer més a fons la nostra illa. En aquest blog us anirem informant d’aquelles coses més interessants. Esperam que us agradi!



Hola, som la classe de 3r B.  Durant aquest nou curs anirem mostrant algunes feines que farem a l’escola. Som 28 alumnes dins l’aula. Aprendrem moltes coses noves. Esteim molt contents d’estar en el grup i tenir nous companys i companyes. També tenim nous mestres. Enguany anam a la planta superior. Desitjam tenir un bon any.



HOLA SOM ELS FILLETS I FILLETES DE 4tA:
 ESTEIM MOLT CONTENTS DE TORNAR A L’ESCOLA I SEGUR QUE AQUEST CURS SERÀ MOLT DIVERTIT I TREBALLAREM MOLT PER PASSAR A 5è!




Hola, som els alumnes de 4tB. Com podeu veure, portam unes ulleres divertides per poder veure les coses de diferents formes.
Aquest curs i fins es febrer, tenim un membre més d ela classe. Ha vingut na Raquel què és una futura mestra i ens ajuda molt.
Som 11 filletes i 12 fillets. A la nostra classe fiem molta feina. Aquest curs serà un poc més difícil però aprendrem moltes coses noves. Si ens ho proposam entre tots ho aconseguirem. A la classe tenim les nostres fotos, feines, normes, pensament... penjades. Ens agrada molt la nostra classe i no la canviaríem per res.
En aquest blog penjarem coses molt interessants i ens agrada que els nostres pares, germans, avis.... ho vegin tot i ens felicitin.
És la classe més “xaxi”, “guai” de tot el món!!!!!


Hola, som la classe de 4tC

Som un grup molt feiner i amb moltes ganes d’aprendre, a la vegada que passar-ho bé tots junts. Volem que aquest curs sigui molt profitós, fer pinya entre nosaltres, fer coses diferents, realitzar moltes activitats, sortides, etc.

Segur que aconseguirem tots els nostres propòsits i tenir un bon curs.