dilluns, 3 de març del 2014

Visita a la planta de residus voluminosos

Avui dia 10 de febrer hem anat amb la classe de 4t B a fer una visita a la planta de residus voluminosos. Primer de tot ens ha rebut na Sònia, després hem entrat dins una sala on hi havia molts de juguets fets pels qui fan feina allà.

Després ens han explicat tot el que es fa a la planta de residus voluminosos. Després hem llegit un còmic que es titula “el naixement de Robotiv” que explica la feina que es fa a la planta de residus voluminosos. Més tard en Bernat, per ensenyar el que duien per a protegir-se els que fan feina allà, s’ha posat quasi tot l’equipament. Desprès hem fet un joc i en Bernat era el conductor i en Marc i na Jessica eren els ajudants.  Els altres eren neveres, televisors, congeladors... I hem anat a un magatzem on hi havia tot lo de reciclar i tot lo altre.  Hem vist les neveres, els televisors, els matalassos, les molles de dins els matalassos, hem vist les màquines de triturar plàstic, etc.

Més tard hem anat a veure les oficines, els vestuaris, el lloc on berenen els empleats i per acabar hem fet com un examen que era un domino i aquí ha acabat la visita i ha estat XULISSIMA!!!