dimarts, 7 d’octubre del 2014

Presentació grups curs 2014-15

Hola!
Aquest any ja anam a 4t. Hem canviat de classe, ara anam a una aula més gran decorada a l’estil den Mondrian, un pintor molt famós. Tot i que seguim tenint en Carlos com a tutor, tenim una mestra nova de música que es diu Lidia i hem canviat de mestre d’educació física, ara tenim en Manel. A més, cada quinze dies, els divendres, ens visitarà na Dianne, una senyora anglesa que fa de voluntària perquè aprenguem més anglès.

Aquest any, a part d’aquest bloc de l’escola, en tenim un de classe. Allà cada setmana hi posem activitats, jocs, fotos, feinetes ... Si el voleu visitar heu d’anar a: http://ceipgracia2005.blogspot.com.  Us convidam a visitar el nostre bloc i a fer-hi comentaris.


La classe de 4t B




Noltros som la classe de 3r A.  Enguany hem tingut alguns canvis:  el més important és que tenim tutora nova que és na Curry, la nostra classe està al segon pis amb els grossos, i tenim altres mestres nous, com en Manel, na Lídia i na Joana. A final de curs ens van mesclar als dos grups, però no hi ha cap problema, ja que ja ens coneixíem tots, i així podem fer nous amics.

Estem molt contents i esperam aprendre moltes coses.

La classe de 3r A




Hola, noltros som els alumnes de la classe de 3r B.  Hem canviat de tutora i de classe.  Ara la nostra tutora és na Maria i la nostra classe està al segon passadís, devora la sala de mestres i les classes dels grossos de l’escola.  De moment tercer ens agrada molt, i també els mestres que tenim.  Na Joana és sa mestra d’anglès, na Lídia sa de música, n’Imma sa d’E.F., en Santi es de Religió i na Maria Rodrigo sa de castellà.

Tot i haver molts de canvis, ja ens esteim acostumant a la manera de fer feina de 3r.  Aquest any hem començat a fer feina emprant l’agenda, els bolis i vàries llibretes. També hem duit un pen drive per fer feina amb els mini ordinadors.


Venim a escola per aprendre moltes coses i passar-ho molt bé.  Ens encanta ser a 3r B!!



Aquest any hem tornat molt grossos!!!  Ja fem 4t curs de Primària.  A classe seguim sent els mateixos, encara que hi ha alguns companys que han marxat i d’altres que s’han incorporat.


La nostra tutora segueix sent na Yolanda i som 22 fillets/es.  Esperem aprendre moltes coses i passar-ho molt bé.

La classe de 4t A