dimarts, 5 de maig del 2015

Na Núria Roman ens visita

Dimecres 15 d’abril vam tenir a l’escola una visita molt especial, va venir l’artista Nuria Román. Va venir perquè els alumnes de 2n cicle estem estudiant la seva obra al llarg d’aquest curs i així la vam poder conèixer i fer-li una entrevista.  La va acompanyar una amiga seva, na Marta, que l’ajuda amb els seus projectes. 

Per fer l’entrevista ens vam trobar tots els alumnes de 2n cicle a la sala de psico i vam poder preguntar-li moltes coses:  quan va començar a dibuixar, quin considera que és el seu millor quadre, quants anys fa que pinta, ... Com ens agradaria també que ella ens pogués fer alguna peça d’art al pati, després de fer-li l’entrevista vam xerrar entre tots i vam dir temes sobre els quals podríem fer el projecte conjunt. Després de dir moltes idees i escriure-les a la pissarra ens vam decantar pel tema “Un nou món, Un món millor.  Vam decidir per tant que aniríem una estona a classe a fer dibuixos per plasmar les nostres idees.

Després de pati vam veure tots els dibuixos i recollir totes les idees i vam passejar pel pati per veure quin lloc seria el més adequat per plasmar-ho.  Finalment vam anar tots cap a classe i ella va passar per veure què havíem fet sobre la seva obra i es va alegrar molt, li va fer molta il·lusió veure-ho.  Ens va dir que seguiríem en contacte i acabaríem de decidir quina peça d’art podríem fer i que tornaria.  Noltros vam xalar molt aquell matí!


Abans de partir i per donar-li les gràcies li vam donar un petit present, un test amb flors de color taronja molt alegre.