dimecres, 24 de juny del 2015

Darrers dies de classe

Darrers dies de classe.

Els darrers dies de classe sempre són els millors perquè feim activitats diferents i divertides. Aquest any hem tingut un final de curs molt entretingut, hem estat molt ocupats.

Dia 4 i 5 de juny vam anar de campament a Sant Joan de Missa. Va ser un campament pirata. Vam anar a la platja de Calan Turqueta caminant, vam menjar pizza per sopar, vam fer una gimcana... i fins i tot vam tenir un concert privat (van venir els concos de n’Auba a cantar-nos algunes cançons i a glosar).

Dimecres dia 10 de juny vam estrenar, per fi, les pel·lícules que hem fet els fillets de 4t sobre llegendes menorquines. Ens ha costat molt fer aquesta pel·lícula, la vam començar a tercer, però ens hem divertit molt fent-la. Vam aprofitar l’estrena de la pel·lícula per fer una bereneta amb les famílies i ens ho vam passar molt bé menjant, bevent, jugant i veient les pelis i les fotos del campament.

Divendres 12 de juny vam participar a la festa Xala Jugant. És una activitat esportiva. Allà ens vam ajuntar amb fillets d’altres escoles i vam jugar a golf, pàdel, ciclisme, atletisme, handbol, rugby, tenis taula,bàdminton, ... També ens va agradar molt.

Aquestes són algunes de les coses “especials” que hem fet els darrers dies però encara ens en queden més: berenar compartit amb els fillets de P5, gimcana Masterchef, partit de bàsquet 6è contra mestres, festa de final de curs amb les famílies, amic invisible... Serà fantàstic.

Classe de 4t B