divendres, 12 de juny del 2015

Visita a la biblioteca

Divendres 5 de juny vam visitar la biblioteca pública de Maó. Primer de tot a l’arribar ens vam fer una foto tots junts a la porta d’entrada. Una vegada dins vam fer dos grups. Un grup va pujar al primer pis i l’altre va quedar a la planta baixa.

Quan vam arribar al primer pis, n’Antònia ens va dir que podíem seure a uns matalassos i ens va explicar moltes coses sobre els llibres: que l’etiqueta que tenen al llom es diu teixell i pot ser de color groc, blau i blanc en funció de l’edat. També ens va ensenyar les novetats dels llibres del pis infantil-juvenil i després ens va donar una fitxa per omplir per veure si recordàvem tota sa informació que ens havia explicat. Un dels llibres que més ens va agradar era per mirar amb ulleres 3D.

El grup de la planta baixa va veure la secció dels diaris i les revistes, la secció de llibres de préstec dels adults, ordinadors, CDs de música i DVD de pel·lícules. Ens va mostrar també que els llibres tenien símbols al llom com per exemple un cor, una pistola, un trèbol... que estaven relacionats amb la temàtica. També vam veure la sala d’actes, l’aljub i el balcó que dona al port.  Després ens vam intercanviar i així cada grup va poder veure l’altra part.

Ens ha agradat moltíssim anar-hi i hem quedat que hi tornem un altre matí a poder llegir una estona amb quietud i triar els llibres que més ens agradin. Animem a tothom a anar-hi i fer-se socis!

            
Els alumnes de 3r B