dimarts, 28 de març del 2017

3r A

Dimecres de la setmana passada, a català, vam fer una activitat diferent i divertida. A part de passar una bona estona escoltant les històries i aventures de les ceres de colors, que ens va llegir na Laura en veu alta, vam poder fer la nostra pròpia postal. Així, quan anem de viatge ja sabrem com l'hem d'escriure i quines coses hem de posar perquè arribi al seu destinatari. Ah! He de posar-hi un segell, que les postals no viatgen per wifi.













EL DIA QUE LES CERES DE COLORS VAN TORNAR A CASA

Aquest és un magnífic àlbum il•lustrat, original i divertit, que des del primer moment capta l'atenció dels fillets i filletes. A més de ser una literatura molt propera, desperta la curiositat i imaginació dels alumnes, que no necessiten més que un llapis de color i una postal per continuar amb les històries que s'expliquen


Referència: 

EL DIA QUE LES CERES DE COLORS VAN TORNAR A CASA

DREW DAYWALT, 
 ANDANA, 2016ISBN 9788416394197Resum:
Un dia en Duncan i les seves ceres de colors estaven pintant feliçment quan van arribar un munt de postals estranyes. La cera granat que fa dos anys que es va perdre pel sofà, la cera de color pèsol que ha decidit canviar-se el nom i anar a veure món, etc.