divendres, 31 de març del 2017

4t A


Els alumnes de 4tA hem fet l’activitat:



“PROMOCIÓ DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'EXERCICI PER A LA SALUT” 

Ens ha visitat na Virginia (LLicenciada en CAFÉ i col.lab. del Programa de l’Act.Fís. per la Salut)


I hem après moltes coses:

Objectius:

- Donar a conèixer els problemes de salut relacionats amb el sedentarisme. 
- Promoure l'adopció d'estils de vida saludables físicament actius i de la pràctica d'exercici físic.
- Conèixer els beneficis per a la salut dels estils de vida actius i de la pràctica regular de l'exercici físic i l'esport.
 
- Possibilitar que els alumnes siguin els missatgers del coneixement sobre els beneficis del estil de vida actiu i l'exercici físic habitual a tots els components del nucli familiar.

Hem fet dues sessions amb na Virginia la primera es va fer a l’aula:

Vam començar fent una pluja d'idees del tema per saber la informació que els alumnes tenen sobre la salut i els hàbits de vida saludables, també vam parlar de la problemàtica que representa per a la salut l'estil de vida sedentari i va
resentar els beneficis que aporta a la salut l'activitat física i l'esport, així com la presentació d'estratègies per adquirir els hàbits de vida actius.
 
Mostrar hàbits de vida saludables mitjançant la visualització de vídeos i jocs interactius amb els alumnes.

Després ens va presentar i projectar els continguts del taller en PowerPoint, presentació dels vídeos adients, pluja d'idees i generar debat sobre la informació rebuda. També en va entregar un pòster de promoció del Programa d'activitat física per a la salut del Consell Insular de Menorca i un altre amb un decàleg i unes indicacions de com ser més actiu diàriament.

A l’aula vam tractar conceptes de:
- Salut
- Sedentarisme
- Problemes de salut del sedentarisme
- Activitat física
- Exercici físic
- Esport
- Estils de vida saludables…

Tots molt importants per a mantenir una vida saludable i després la setmana següent vam sortir a fer la ruta blava ja que “un peu” el tenim davant de la porta de l’escola, mirau les fotos, vam xalar molt!